Faceți căutări pe acest blog

luni, 24 decembrie 2018

VINE "MOS CRACIUN"! CE ASTEPTATI DE LA EL?

Iata, sunt iarasi aici, pe blogul meu, in Ajunul Craciunului! Inca un Craciun!


Din nou ma gasesc in fata unei liste cu dorinte, o noua lista, alta etapa cu alte sperante, alte proiecte!
Stiti deja, cei care popositi aici, ca am acest obicei de ani muuulti! Cei care nu stiti... accesati link.ul de mai sus!

Cum spuneam, caietul in care imi pun scrisorile catre Mos Craciun arata, fara umbra de indoiala, starea, perspectivele, etapa de viata in care m-am aflat la un moment dat, evolutia mea in general  - materiala, morala si spirituala!

Este foarte interesant si emotionant totodata sa-l rasfoiesc...

In curand voi aniversa 8 ani de cand scriu aici si unii stiti deja toate cate mi s-au intamplat in acest timp.

Cand ai trait atatea incercari... inveti sa iti doresti mai putine lucruri si mai esentiale.

Mos Craciun va trebui sa vina cu alt sac... un sac special in care sa incapa bunavoire, echilibru, dragoste pentru ceilalti, binele lor, intelepciune, nadejde si mai ales timp!

Cat despre sanatate... las la latitudinea Lui sa mi-o dea in dar dupa cum crede El, caci azi nu stiu sa spun cat de mult mi-a folosit sanatatea dar stiu cat mi-a fost de folos boala!

Sanatatea, cand o ai, nici nu o bagi in seama, nu o pretuiesti! Ea intra in sfera firescului! Abia cand o pierzi ea devine pretioasa si valoarea ei, fara boala, nu poate fi estimata!

Recent am avut o intrevedere cu oncologul meu, pe care il vad o data pe an... Si i-am spus si lui acelas lucru. 
- Boala m-a crescut, m-a invatat o multime de lucruri, m-a intarit si mi-a aratat masura reala a clipei!

El mi-a spus, emotionat, ca, pe tot parcursul activitatii lui profesionale,  in care si-a ingrijit si sotia si fiul, si ei bolnavi de cancer!,  a invatat enorm de la pacientii lui! 

- Mai ales de la femei am invatat! mi-a spus el! Sunteti grozave voi, femeile! Cum stiti sa suferiti fara ca cei din jur sa piarda speranta, cum stiti sa plangezi razand, cum stiti voi sa va luati curaj dintr-un vis si sa aveti speranta doar pentru ca cei dragi sa nu si-o piarda pe a lor... Sunteti minunate! Si iata de ce eu trebuie sa le multumesc pacientilor mei!

Asadar azi in caietul meu scriu doar atat:

Doamne da-mi ce crezi tu ca-mi este de folos si timp ca sa ma pot bucura de darul Tau!


Va doresc tuturor un Craciun pe care sa-l puneti in cununa amintirilor frumoase, o sarbatoare in care sa fiti cu adevarat fericiti! 

Cita

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu